el-moli-can-solael-moli-can-sola-2

Antiga cabanya reformada amb espais amplis d’estil senzill i rústic. Es troba al fons d’una vall verda i frondosa, al costat d’un antic molí fariner: la casa pairal del Molí d’en Solà. Voltada de prats,boscos i riu amb gorgues és un lloc ideal per descansar i passar unes vacances en plena natura. Situada al fons de la vall de Sant Pere Despuig i al costat de la riera de Santa Llúcia.

Can Solà és una antiga cabanya que data de finals del segle XVIII. Es troba al costat de la casa pairal el Molí d’en Solà, configura un bell conjunt arquitectònic. En els seus inicis va ser construida per tal de guardar el menjar del bestiar i com a magatzem de la farina del moliner.

La cabanya està ubicada en un lloc assolellat i davant de l’era: placeta de tova vermella o de pedra emprada antigament per destriar el gra de la palla o fer la matança del porc.

Pels voltants de 1990, la nostra família va restaurar les diferents estructures, conservant al màxim l’autenticitat i rusticitat del lloc, i recuperant zones de la casa que amb el temps s’haurien perdut. Vull agrair especialment la tasca del meu pare, Joan Godori Moragas, sense l’empeny del qual tot això no hauria estat possible.

Comments are closed.

 • Sobre nosaltres

  Antiga cabanya reformada amb espais amplis d’estil senzill i rústic. Es troba al fons d’una vall verda i frondosa, al costat d’un antic molí fariner: la casa pairal del Molí d’en Solà. Excurcions guiades
 • Contacte

  Can Solà
  Sant Pere Despuig
  17813 - Vall de Bianya
  La Garrotxa

  info@cansola.net
  639 507 453
  972 195 987 (Gratuït)

css.php