HISTÒRIA

Can Solà és una antiga cabanya que data de finals del segle XVIII

Can Solà és una antiga cabanya que data de finals del segle XVIII. Es troba al costat de la casa pairal el Molí d’en Solà, configura un bell conjunt arquitectònic. En els seus inicis va ser construida per tal de guardar el menjar del bestiar i com a magatzem de la farina del moliner. La cabanya està ubicada en un lloc assolellat i davant de l’era: placeta de tova vermella o de pedra emprada antigament per destriar el gra de la palla o fer la matança del porc.

Pels voltants de 1990, la nostra família va restaurar les diferents estructures, conservant al màxim l’autenticitat i rusticitat del lloc, i recuperant zones de la casa que amb el temps s’haurien perdut. Vull agrair especialment la tasca del meu pare, Joan Godori Moragas, sense l’empeny del qual tot això no hauria estat possible.

Envoltada de prats, boscos i rius amb gorgues és un lloc ideal per descansar i passar unes vacances en plena natura.

Disposem de piscina (oberta durant l'època d'estiu), zones de parc infantil per a nens i camp de fútbol i de volei per a poder realitzar activitats a l'aire lliure.

Per a tots aquells que voleu seguir connectats a la xarxa disposem de Wi-Fi amb repetidors repartits en tots als punts per a que us pogueu connectar.

És un entorn idílic per a persones que vulguin realitzar rutes a peu o amb bici per la muntanya i envoltats de tota l'essència de la Vall de Bianya (La Garrotxa)

Encarreguem el servei de bugaderia dels llençols, les mantes, les tovalloles a la Fundació MAP que dona treball a persones amb discapacitat i risc d’exclusió social.